Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ


              Αγαπητοί συμμέτοχοι του ΜΜΜ – Παγκόσμιου Ταμείου Αλληλοβοήθειας ,                                Μονο Μαζι Μπορουμε
  Σας χαιρετούμε! Για την αρχή σας ζητάμε να ηρεμήσετε και να μην ταράζεστε. Το σύστημα μας είναι εμείς και εμείς δεν μπορούμε να καταρεύσουμε και ούτε θέλουμε. Εδώ είμαστε και δεν εξαφανιστήκαμε πουθενά! Η κατάσταση ΗΡΕΜΙΑΣ είναι φυσιολογική κατάσταση και μας χρειάζεται για την συντήρηση και υποστήριξη του συστήματος μας.
Μας δίνετε χρόνος να ηρεμήσουμε και να ενημερωθούμε και να μην δράσουμε εν θερμώ – Αυτό μπορεί να βλάψει το ΜΜΜ – αρα τον εαυτό μας. Το σύστημα λειτουργεί και η κατάσταση ΗΡΕΜΙΑΣ είναι μια απο τις φάσεις λειτουργίας του. Χωρίς αυτήν δεν μπορούμε να επιβιώσουμε στο διάστημα των γραπτών και προφορικών επιθέσεων εναντίον του ΜΜΜ, και την ρύθμιση ισοροπίας παροχών.
  Όλοι μας αγωνιζόμαστε για την εξέλιξη του συστήματος. Το ΜΜΜ ήδη βοήθησε εκκατομύρια ανθρώπους και θα βοηθήσει ακόμα, και θα κάνει φιλανθρωπικά έργα αν εμείς θα του φερόμαστε έξυπνα και προσεκτικά. Να σέβεστε το σύστημα γιατί αυτό δεν είναι μονο λεφτά. Πίσω απο κάθε έμβασμα υπάρχουν ελπίδες, λύσεις προβλημάτων, υγεία, δημιουργεία οικογενειών και άλλες πολλές επιθυμίες. Μην αφερείτε ο ένας από τον αλον τα όνειρα του! Το ΜΜΜ είναι το ΣΠΙΤΙ μας και από εμάς εξαρτάται πόσο γερό θα είναι. Εντός του συστήματος δεν υπάρχουν προβλήματα, όλα δουλεύουν σαν ρολόι. Υπάρχει αυστηρή πειθαρχία. Αυτό το έχουν αναγνωρίσει όλες οι κρατικές ελεγκτές. Επίσης αναγνωρίσαμε ότι δεν είναι δυνατό να παλέψουν μαζί μας – δεν υπάρχει νομικός λόγος. Εμείς δεν παράγουμε τίποτα, δεν είμαστε επιχείρηση, απλά ανταλάζουμε χρήματα με την θέληση μας. Συνέχεια μας βομβαρδίζουν με ψεύτικες γραπτές και λεπτικές επιθέσεις – αυτό είναι το όπλο τους. Η άμυνα μας είναι να αναγνωρίζουμε πια είναι η αλήθεια και πια όχι. Να μην αφήνετε να σας ταράζουν οι ψεύτικες δηλώσεις και συνέχεια να ενημερώνεστε από τις ειδήσεις του συστήματος και από τους τμηματάρχες.
  Εμείς έχουμε σκοπό να βελτιώσουμε το οικονομικό επίπεδο της ζωής μας. Δεν λέμε ότι όλοι θα γίνουμε εκκατομυριούχοι, αλλά θα σας δώσει την ικανότητα να αγοράσετε καινούργια ηλεκτική σκούπα, τηλεόραση, αυτοκίνητο, να φτιάξετε τα δόντια σας, να συντηρήσετε την υγεία σας και την αισθητική, να πάτε διακοπές με την οικογένεια σας και άλλα πολλά θα είναι δυνατά για πολλούς λόγο του συστήματος μας – Παγκόσμιο Ταμείο Αλληλοβοήθειας. Ποιός άλλος θα μας βοηθήσει αν δε το κάνουμε μόνοι μας. Γι’αυτό μετά την ακύρωση της κατάστασης ΗΡΕΜΙΑΣ το σύστημα θα συνεχίσει τη λειτουργεία του και είναι στα χέρια μας η λειτουργία του να είναι ομαλή. Να φέρεστε στο σύστημα προσεκτικά και με σεβασμό. Να σκέφτεστε τις ελπίδες των άλλων μετόχων. Η σταθερότητα και σιγουριά σας δρά αντίστοιχα στη δύναμη του συστήματος. Εσείς μπορείτε να καμαρώνετε με το θάρος και αποφασιστικότητα σας ότι γίνατε μέτοχος του Παγκόσμιου Ταμείου Αλληλοβοήθειας. Εμεις αλλάζουμε τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε τον κύριο Σεργκέι Μαβρόδη για την δημιουργία του ΜΜΜ-2011.
Με εγκάρδια αισθήματα
Ελένη Παντίδου (Δεκάρχης)
Γιαροσλάβ Μαγέβσκι (Χιλιάρχης) και ολοι οι επικεφαλεις των ομαδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου