Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Πολυ!))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 

 

Ανέκδοτο: Σύζυγος σε δίλημμα

Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια όταν από το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου:
- Τι κάνεις εκεί ρε Δημήτρη, θα την κάψεις την τηλεόραση!
- Τι να κάνω ρε γυναίκα; Αφού βάλανε το μπάσκετ μαζί με την τσόντα και δεν ξέρω ποιο από τα δυο να δω...
Και η γυναίκα απαντά:
- Την τσόντα δες... Μπάσκετ ξέρεις!

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Νοθεια



Η νέα λίστα με τα πρατήρια που πουλούσαν ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ καύσιμα

219 πρατήρια πιάστηκαν φέτος να νοθεύουν τα καύσιμα και να εξαπατούν χιλιάδες καταναλωτές. Έτσι θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, μας παίρνουν τα λεφτά από το υψηλό κόστος αγοράς των καυσίμων αλλά και καταστρέφουν τα αυτοκινητά μας. Αφού δεν τους κλείνει το κράτος λοιπόν ας τους κλείσουμε εμείς. Μοιράστε την λίστα σε όσους περισσότερους μπορείτε και κάντε τους μποϊκοτάζ.
Δείτε την λίστα εδώ:

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΗΜΕΡΑ σημερα!))))))))))))))))))


Καλησπέρα!) Σήμερα δευτέρα 12-12-2011 αναρωτήθηκα όντος για την πεταλούδα! Βγήκα από το σπίτι μου και βλέπω το παπί μου ξαπλωμένο! Και τι έγινε να πει κανείς ?Τίποτα! Η απάντηση! Σε επίπεδο χώρων κρατών λαών – τίποτα! Σε επίπεδο ενός ασήμαντου ατόμου- δεν ερωτώμενα μου πήγε όλη η μέρα …..την έχασα ,δεν υπήρχε ……πήγα να ερευνήσω ,άλλαξα το μπουζί ……τα σκότωσα …….περίμενα να με πάει ο φίλος μου στο συνεργείο …..με πήγε….. ωραία το φτιάξαμε! Ημέρα ξαφaνίστηκε! Νόμισα ότι σήμερα θα κάνω την ανθρωπότητα ποιο ευτυχισμένη…. δεν έκανα!.........κρίμα!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝIΑΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ! Το δώρο Χριστουγέννων!



Λοιπόν, αφού το νέο έτος είναι στο κατώφλι , και παντού γίνονται εορταστικές  εκπτώσεις , προσφορές και  δώρα (ή όχι; :-)), Τότε και εμείς δεν θα μείνουμε  πίσω και να προτείνουμε ένα εορταστικό χριστουγεννιάτικο μπόνους.  (Γιατί όχι?))):-))