Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΠΩΣ ΜΠΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ.



Καλημέρα επισκέπτη –συμμέτοχο του μμμ-2012!

 Βλέπω ότι δεν έχουμε πουθενά καμία πληροφορία στα ελληνικά πως μπορείς να λάβεις τον κωδικό πρόσβασης και έπειτα να μπεις στο δικό σου προσωπικό γραφείο του ΜΜΜ-2012. Αποφάσισα να το κάνω με φωτογραφίες και λεπτομερές εξηγήσεις. Νομίζω ότι το πετυχα . Ο χρόνος θα δείξει.....

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

TO ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΩΣ ΤΗΝ 1τη ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ! BONUS παρατάθηκε μέχρι την 1η Φεβρουαρίου, αλλά μειώνεται στο 40%
Έτσι.

 1. Το μπόνους επεκτείνεται έως και 1 Φεβρουαρίου, αλλά μειώνεται στο 40%.
2. Τα ΜΑΥΡΟ που  απέκτησε («αγοράσει» ή επανεγγραφή, βλ. παράγραφο 4) στη διάρκεια του μπόνους, οι περιορισμοί σχετικά με την απόσυρση δεν ισχύει.
3. Σε προηγούμενες μπόνους για ανάληψη χρημάτων  κατά την περίοδο του μπόνους ήταν αδύνατη. (Σύμφωνα με την κύρωση του μπόνους. :-)) ΜΑΥΡΟ Παλιά, αγοράστηκε πριν από 16 Ιανουαρίου, για να "πουλήσει" μπορείτε, ειδάλλως ένα χάος με τα προηγούμενα μπόνους θα προκύψουν.
4. Επιπλέον, με την επανέκδοση μπόνους υπολογίζονται επίσης (ένα αναγκαίο μέτρο, αλλιώς αρχίζουν μετατόπιση χωρίς να αφαιρέσετε την απαγόρευση.)
Έχετε ΜΑΥΡΟ 30%, μπορείτε να τα ανανεώσει και πάλι ΜΑΥΡΟ 30% ή σε οποιαδήποτε άλλη (ΜΑΥΡΟ 40% ή 55%), ενώ θα πρέπει να πιστωθεί με ένα μπόνους 40%. Δηλαδή πραγματικά "πουλήσει", στη συνέχεια πίσω στο "buy" και θα λάβετε ένα μπόνους, δεν το κάνουν. Απλά εγγραφείτε ξανά στο LC.
5. Υπερκερδοφορα ΜΑΥΡΟ των 55% δεν καταργουνται

ΕΔΩ ειναι το κειμενο απο το επισιμο σαιτ!