Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΠΩΣ ΜΠΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ.



Καλημέρα επισκέπτη –συμμέτοχο του μμμ-2012!

 Βλέπω ότι δεν έχουμε πουθενά καμία πληροφορία στα ελληνικά πως μπορείς να λάβεις τον κωδικό πρόσβασης και έπειτα να μπεις στο δικό σου προσωπικό γραφείο του ΜΜΜ-2012. Αποφάσισα να το κάνω με φωτογραφίες και λεπτομερές εξηγήσεις. Νομίζω ότι το πετυχα . Ο χρόνος θα δείξει.....

Ξεκινάμε. Πρώτα απ΄όλα μπαίνουμε στο σαιτ www.sergey-mavrodi.com . Βλέπουμε την αρχική σελίδα κα στο επάνω μέρος δεξιά το κουμπί που θέλουμε.



Πατάμε το κουμπί ВХОД В КАБИНЕТ МММ-2012 και βρισκόμαστε σε μια σελίδα με την φόρμα εισόδου που ζητεί από μας το ε-μαιλ μας στο σύστημα και τον κωδικό πρόσβασης που εμείς δεν τον γνωρίζουμε ακόμα . Πρέπει να τον αποκτήσουμε .Επόμενος βάζουμε το μαιλ μας και μετά πατάμε από κάτω έναν σύνδεσμο (βλέπε εικόνα)

  






Μόλις πατήσουμε τον σύνδεσμο από κάτω ,μας λέει ότι στο ε-μαιλ μας έχει σταλεί ένας σύνδεσμος για απόκτηση του κωδικου . Ανιγουμε το ε-μαιλ μας και βλέπουμε το γράμμα από το σύστημα.



Ανάγουμε γράμμα του συστήματος και βλέπουμε ένα ενεργό σύνδεσμο .Τον πατάμε !!!

Μας βγάζει σε μια φόρμα εδώ…


Μετά δημιουργούμε έναν κωδικό της προτίμησης σας και τον γραφούμε κάπου ,να τον έχουμε μπροστά μας όταν τον χρειαζόμαστε .Τον γραφούμε και στα δυο ελεύθερα πεδία και πατάμε κατάλληλο κουμπί όπως είναι στην εικόνα εδώ..

Το σύστημα μας πετάει (εάν όλα είναι σωστά ) στην αρχική φόρμα που θέλει πάλι να βάλλουμε το μαιλ μας και πλέον τον κωδικό που φτιάξαμε. Ηδου η χαρά – μπήκαμε στο προσωπικό μας γραφείο!!!!))))))

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου