Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝIΑΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ! Το δώρο Χριστουγέννων!



Λοιπόν, αφού το νέο έτος είναι στο κατώφλι , και παντού γίνονται εορταστικές  εκπτώσεις , προσφορές και  δώρα (ή όχι; :-)), Τότε και εμείς δεν θα μείνουμε  πίσω και να προτείνουμε ένα εορταστικό χριστουγεννιάτικο μπόνους.  (Γιατί όχι?))):-))


Λοιπόν . Στον οποιονδήποτε  συμμέτοχο , από την στιγμή της  παρουσίαση αυτής της ανακοίνωσης και έως  την 15η Ιανουαρίου 2012, χωρίς αποκλεισμούς, ο Άγιος Βασίλης (εγώ δλδ :-)) θα κάνει  ένα δώρο της Νέας Χρονιάς .

Συγκεκριμένα.
Στο μέγεθος των 25%  από τα οποιαδήποτε "αγορά" των ΜΑΒΡΌ . Οποιουδήποτε τύπου. Με άλλα λόγια, εάν εσείς "αγοράσετε" 100 ΜΑΒΡΟ , τότε  25 ΜΑΒΡΟ Σας γίνετε δώρο  . (Και στο λογαριασμό σας γράφονται  στο σύνολο  125 ΜΑΒΡΟ :-))

Αλλά υπάρχει, ωστόσο, και κάποιες προϋποθέσεις . (Και πως  χωρίς αυτά :-)) Στην πραγματικότητα, η προϋπόθεση είναι  μια μόνο. Δεν μπορείτε να "πουλήσετε " τα ΜΑΒΡΟ  κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. (Αν θέλετε να πάρετε το δώρο αυτό . Εάν δεν το θέλετε -τα πουλάτε όσο θέλετε κανονικά . :-)) Η έννοια του  είναι τελείως σαφής. Αλλιώς όλοι θα ορμήξουνε να τα «πουλήσουν» και να «αγοράσουν» τα αλλά με το δώρο. Έτσι – δεν κάνει!! Και εμείς, οι Άγιοι  Βασιλίδες , έξυπνοι είμαστε :-))

Και κάτι άλλο. Αν «αγοράσατε», και λάβατε και  το δώρο του Νέου Έτους των 25% , και στη συνέχεια «πουλάτε» πιο νωρίς από ένα μήνα (μετά την "αγορά") - όλα τα δώρα εξαφανίζονται. Η άμαξα γίνεται μια κολοκύθα. (Αλλιώς όλοι  τότε θα «αγοράσουν» το 15 Ιανουαρίου και 16 Ιανουαρίου θα  "πουλήσουν" και το μπόνους στην τσέπη:-))

Τίποτα δεν έχω ξεχάσει; Δεν  νομίζω ότι μπορεί να βγει τώρα κάποια κομπίνα! Κάνα κόλπο! Για  να ξεγελάσεις τον Άγιο Βασίλη! Δεν νομίζω. Λοιπόν, τότε ένταξη! Ευτυχισμένο το Νέο Έτος! :-))))))))))))))))))))))))))

Υ.Γ. Τα μπόνους διαχειρίσεις και ρεφεραλ-μπόνους  (και γενικά κανένα !) από το  δώρο  δεν χρεώνονται! Φυσικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου