Σάββατο 26 Μαΐου 2012

TA MΑΒΡΟ ΤΩΝ 5% ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΦΟΙΝΙΚΑΣ"


ΠΡΟΣΟΧΗ!
Άλλη μια διαφημιστική καμπάνια για να προσελκύσουμε νέα μέλη! (Εκτός από τα 20$!) Τώρα το κάθε μέλος με την εγγραφή μπορεί να «αγοράσει» ΜΑΒΡΟ, που θα έχουν 5% κέρδος (5% κάθε μήνα, άπα γύρο στα 80% το χρόνο). Αυτά τα χρήματα το νέο μέλος πρέπει να τα κρατάει στον προσωπικό λογαριασμό του, και δεν μπορεί να τα πειράξει και να  τα ζητήσει κανένας. Με λίγα λόγια, το νέο μέλος μπορεί να κρατάει αυτά τα χρήματα στον προσωπικό του λογαριασμό, χωρίς να παίρνει κανένα απολύτως ρίσκο.
Επαναλαμβάνω ότι τα χρήματα αυτά δεν μπορούν να σας τα ζητήσουν! (Δεν θα σας ζητηθεί να τα μεταφέρετε πουθενά J) Αλλά τα 5% θα τα πάρει, έτσι, χωρίς κανένα αντάλλαγμα! (Υποθέτουμε, ότι το άτομο αυτό θα βαρεθεί να παίρνει μόνο 5% και κάποια στιγμή θα θέλει 40%. Όπως σε όλους τους φυσιολογικούς ανθρώπους εξάλλου!:))
Ποιες οι προϋποθέσεις; (Ε βέβαια, χωρίς αυτές δεν γίνετε!:)) Πρώτον, τα χρήματα αυτά θα «παγώσουν» για ένα μήνα. Και δεύτερος, μπορεί να γίνει μόνο μια φορά. Βάλατε μια φορά χρήματα και τέλος. Δεν ξανά πειράζετε τον προσωπικό λογαριασμό σας. Εκτός από την πληρωμή που θα γίνει για τον έλεγχο. Για οποιοδήποτε ποσό. (Για να μην δείχνετε σε διάφορους δέκαρχους τον ίδιο λογαριασμό. Ενώ έτσι ο δέκαρχος θα δει ότι τα λεφτά έχουν πειραχτεί. Και τέλος, δεν μπορείτε να «αγοράσετε» ΜΑΒΡΟ με 40%. Μόλις τα «αγοράσετε» -- τέλος. Δεν θα ξανά δείτε ΜΑΒΡΟ με 5%. (Και τι να τα κάνετε τώρα πια; Αφού δεν είστε πια απλά νέο μέλος, πλέον συμμετέχετε πλήρως στο σύστημα. Αυτό απλά έιναι για να προσελκύσουμε τους νέους, που δεν πιστεύουν σε τίποτα και φοβούνται.:))
Και το μέγιστο ποσό που μπορείτε να «αγοράσετε» με 5% είναι $10,000. (Με λίγο λόγια το μεγαλύτερο ποσό που μπορείτε να βάλετε στο λογαριασμό σας στην τράπεζα και να παίρνετε με αυτό 5% κέρδος το μήνα είναι $10,000. Φτάνουν αυτά!:))
P.S. Εννοείτε ότι δεν υπάρχει κανένα μπόνους γι’ αυτά τα ΜΑΒΡΟ με 5%.
P.P.S. Οι τιμές «πώλησης» γι’ αυτά τα ΜΑΒΡΟ με 5% υπάρχουν στην σελίδα «ΤΙΜΕΣ» κάτω κάτω στη σελίδα.
Αγαπητά μέλη!
Σας ενημερώνω, ότι λόγο των τελευταίων γεγονότων που γίνονται ευρέως (αδιάκοπες προκλήσεις και η υστερία του Τύπου, όλες οι δυνατές ενέργειες της Εξουσίας εναντίον του Συστήματος σε πολλές χώρες, βιαστικές ετοιμασίες Νόμων ενάντια στις Πυραμίδες, μπλοκάρισμα των λογαριασμών, άμεσες επιθέσεις στους αρχηγούς και διαχειριστές κ. λπ), ξεκινάω την επιχείρηση «ΦΟΙΝΙΞ». (Ανανέωση!:))
Στόχος μας είναι επαρκής απαντήσεις μας στις προκλήσεις απ’ έξω, και προφανώς ριζικές διαρθρωτικές αλλαγές του Συστήματος. Στην ουσία θα φτιάξουμε από την αρχή την δομή του Συστήματος, η οποία θα είναι σε θέση να αποδίδει αποτελεσματικά και στα σημερινά σκληρά δεδομένα, και σε εξαιρετικά επιθετικό και εχθρικό περιβάλλον.
Λοιπόν, παίρνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω και για να πετύχουμε τον παραπάνω στόχο, από 23 Μαΐου τις τρέχουσας χρονιάς βάζω σε εκτέλεση τα παρακάτω μέτρα:
1.Ακυρώνω όλους τους λογαριασμούς της δεκάδας. Από σήμερα θα υπάρχουν μόνο προσωπικοί σας λογαριασμοί.
Ο δέκαρχος χρησιμοποιεί έναν απλό τρόπο για να τσεκάρει τον κάθε λογαριασμό:
http://www.sergey-mavrodi.com/op/view_1063.html
Αυτό αμέσως θα βγάλει από τον στόχο της Εξουσία τους αρχηγούς και τους διαχειριστές, θα τους εξασφαλίσει ασφάλεια και γενικά θα δυσκολέψει πάρα πολύ την εξουσία να βρει τους συμμετέχοντες. Αφού δεν θα υπάρχουν μεγάλοι λογαριασμοί, και δεν θα είναι και τόσο ενεργοί. Και εκτός αυτού, όλες οι συζητήσεις για «Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες» και «παράνομες τραπεζικές δραστηριότητες» χάνουν κάθε νόημα και ουσία.
2.Η μείωση της κερδοφορίας των ΜΑΒΡΟ.
Και εκτός αυτού αν τα χρήματα είναι στο λογαριασμό χωρίς να είναι ενεργά και χωρίς να έχουν καμία κίνηση, τότε τα ποσοστά που κερδίζουν είναι μόνο 10% το μήνα. Αν όμως ζητηθεί από τον δέκαρχο να μεταφερθούν τα χρήματα σε κάποιον άλλον λογαριασμό, τότε το μέλος είναι υποχρεωμένο μέσα σε 48 ώρες να τα μεταφέρει από τον λογαριασμό του στον λογαριασμό που του δίνουν. Για το ποσό που έχει μεταφερθεί το μέλος μπορεί να αγοράσει ΜΑΒΡΟ με «κέρδος» 30%.
Εξαίρεση αποτελούν αυτοί που έχουν βάλει αυτοκόλλητα στα αυτοκίνητά τους, μόνο αυτοί μπορούν να «αγοράσουν» ΜΑΒΡΟ με 40% κέρδος. (Ότι αφορά για το πώς μπορείτε να βάλετε αυτοκόλλητα στο αυτοκίνητό σας, κοιτάξτε το blog του  τμ. Ελέγχου.)
 Όσο αφορά τα ΜΑΒΡΟ 10%. Είναι λίγα, το καταλαβαίνω, J) αλλά τουλάχιστον μειώνετε κατά πολύ το ρίσκο. Έτσι δεν είναι; Θα υπάρχουν εκεί στο λογαριασμό σας, και θα πέφτουν κάθε μήνα τα 10%. Χωρίς κανένα αντάλλαγμα. J)
ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα ΜΑΒΡΟ 40%, τα οποία τα έχουν τα μέλη, δεν αλλάζουν και παραμένουν 40%. Απλά δεν θα μπορέσουν να αγοράσουν άλλα ΜΑΒΡΟ με 40%. (Εκτός από αυτούς που έχουν τα αυτοκόλλητα, όπως είπαμε προηγουμένως.:))
3.Το μέλος μπορεί να «πουλήσει» ΜΑΒΡΟ 30% μόνο εάν δεν υπάρχουν στο λογαριασμό του ΜΑΒΡΟ 10%. Δηλαδή πρώτα πρέπει να «πουληθούν» τα ΜΑΒΡΟ 10%.
Αυτό γίνεται για να ελαχιστοποιήσουμε τις κινήσεις των χρημάτων. Αφού τα ΜΑΒΡΟ με 10% είναι έτσι και αλλιώς στο δικό σας λογαριασμό. Και έτσι δεν θα χρειαστεί να μεταφερθεί τίποτα. Εκτός από τα 10% που θα έχετε κερδίσει.
4.Τα «μπόνους» για τους συστημένους ανθρώπους και των αρχηγών μετριούνται μόνο για τα ΜΑΒΡΟ 30%, δηλαδή μόνο για τα χρήματα που είναι ενεργά στο Σύστημα. Και επιπλέων τα μπόνους θα «παγώνουν» για ένα μήνα. Θα μπορέσετε να τα βγάλετε ή να «αγοράσετε» ΜΑΒΡΟ γι’ αυτά μόνο με τη λήξη προθεσμίας τους.
Επίσης τα μπόνους των αρχηγών μπορούν να διαφέρουν, εξαρτάται από την απόδοση του αρχηγού. Ας πούμε ότι ένας εκατόνταρχος βλέπει ότι κάποια δεκάδα δεν αναπτύσσεται και ο δέκαρχος δεν είναι και πολύ δραστήριος, έχει το δικαίωμα να του κατεβάσει τα «μπόνους» ή και να μην του τα δώσει καθόλου. (Να τα ανεβάσει δεν μπορεί.:))
5.Μεγάλα από δω και πέρα θεωρούνται τα ποσά από $10,000 και πάνω. Πρέπει οπωσδήποτε η κατάθεση αυτή να γίνεται με τρόπο συνεπή και συνεννοημένο. Το μέιλ γι’ αυτά τα ζητήματα είναι mmmkfx@gmail.com.
Επιπλέον, με τις καταθέσεις από $10,000 μέχρι $30,000 θα μπαίνει μπόνους 20%, και 10% -15% για ποσά πάνω από $30,000. Επίσης θα πρέπει να συμφωνηθεί και για το πότε το μέλος που τα κατέθεσε θα θελήσει να τα πάρει.
6.Όλες οι μη κερδοφόρες δομές, οι οποίες αποτελούν βάρος για το Σύστημα, θα διαλυθούν και θα κατανεμηθούν σε άλλες δομές, με τον εξής τρόπο: η κατάθεση συν 10% μείον τα «κέρδη» που έχουν ήδη λάβει.
Χωρίς σχόλια. Το καταλαβαίνω. Αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να ναυαγήσουμε όλοι. Αυτά είναι τα λάθη του άπειρου. Οι τυχαίοι και οι αναποτελεσματικοί αρχηγοί κλπ. Τώρα απλά πρέπει να τα διορθώσουμε γρήγορα και να προχωρήσουμε μπροστά.
7.Ότα τα τελευταία μπόνους (40% και 50%) θα μηδενιστούν και δεν θα ξεπληρωθούν. Και γενικότερα δεν θα υπάρχουν. Μόνο σε μεγάλες γιορτές, όπως για παράδειγμα η Πρωτοχρονιά.
Ναι-ναι, «όλα είναι ένα ψέμα!!! μας κορόιδεψαν!!!» κλπ. Μπορείτε να με μαλώσετε, να μου φωνάξετε και ντροπιάστε, έχετε το δικαίωμα. Δεν μπορώ να το αποφύγω. (Για τον μηδενισμό). Αφού για τον κ. 6 για την αναδιάρθρωση και την κατανομή, ένας Θεός ξέρει πόσα λεφτά θα φύγουν. Δεν μπορούμε να το ρισκάρουμε! Αν μπορούσα δεν θα καταργούσα τα μπόνους. (Γιατί να μην το κάνω αν μπορούσα; Αφού δικά μου δεν είναι..:)) Τέλος πάντων θα πάρω την αμαρτία πάνω μου. Τι να κάνουμε τώρα..
Τι θα γίνει με τις παλιές καταθέσεις που υπάρχουν τώρα στους λογαριασμούς των δέκαρχων; Θα φύγουν για διάφορες πληρωμές με την πρώτη ευκαιρία κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου