Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ο ΤΥΠΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ !!!!! ΝΕΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ !!!!!



Από την ονομασία του μάρκετινγκ  Δώσε 1Παρε 4 φαίνετε , ότι τα κέρδη από τις επενδύσεις σας είναι  400%! Για παράδειγμα, με επένδυση  1.000 δολάρια σε έξοδο, έχει έσοδο $ 4000, και με επένδυση  $ 2000 - 8 χιλιάδες δολάρια, αντίστοιχα.
Μάρκετινγκ Δώσε 1Παρε4 είναι κοντό και αποτελείτε από  δύο επίπεδα, τα οποία , με τη σειρά τους εχουνε  6 έδρες. Μετά από αυτό, όπως έχετε εισέλθει στην μήτρα και στείλατε το δώρο στον  δικό σας χορηγό ,τότε  ανοίγει η δυνατότητα να λάβετε και εσείς τα δωράκια από τους παρακάτω σας . Το όνομα του σπόνσορα σας ,το μαθαίνετε εσείς αποκτώντας προσωπικό σας γραφείο στο σύστημα. Αυτήν την δυνατότητα εσείς αποκτάτε κάνοντας εγγραφή στο σύστημα  και πληρώνοντας 50$ για την χρήση αυτού για ένα χρόνο.
Τα μέλη, τα οποία φέρατε εσείς στο σύστημα αυτό, ερχονται στο πρώτο επίπεδο του μάρκετινγκ Δώσε 1Παρε 4 και κανουνε τα δωράκια τους (των 500$=450ε) στον αμέσως επάνω χορηγό σας ( αυτόν που Σας έφερε στο σύστημα αυτό). Τα αλλά μέλη ,που έρχονται από κάτω στο 2ρο επίπεδο ,κάνουν πλέον τα 4 δωράκια σε Σας. Έτσι, Εσείς ,κάνοντας ΕΝΑ ΔΩΡΟ λαμβάνετε στο σύνολο 4.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου