Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΜΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΥΓΑ ΣΥΓΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΜΜ-2011

 Όποιος ενδιαφέρετε , την μετάφραση την έχω κάνει επίτηδες στο Google για να δω κατά πόσο σωστά θα το μεταφράσει. Εγκρίθηκε από μένα,)))) εάν θέλετε να δείτε και μονή Σας  ορίστε η πηγή    http://lentachel.ru/articles/9171
Στο πλαίσιο του συστήματος των ΜΜΜ 2011, περισσότερα από πέντε εκατομμύρια συνεισφέροντες
Διαφορετικές απόψεις υπάρχουν σχετικά με την πυραμίδα. Για παράδειγμα, μερικά από τα Δούμα βουλευτές από την έναρξη του έργου απαιτούνται για να καλέσετε Σεργκέι Mavrodi στη δικαιοσύνη. Αλλά το γεγονός παραμένει ότι σε μια εποχή που άλλοι "πυραμίδα" καταρρέουν εξαιτίας της κακής πίστης των ιδρυτών τους, να κλέψουν τα χρήματά σας, αυτή η «πυραμίδα» αυτή τη στιγμή, αλλά κερδίζει έδαφος και τα νέα μέλη.

Σεργκέι Mavrodi υπενθυμίζει ότι MMM 2011 ανήκει στο λεγόμενο πολύπλοκα συστήματα με απρόβλεπτα αποτελέσματα στην έξοδο. Την ίδια στιγμή, νέο έργο του, έχει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Και μόνο το γεγονός ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων υπερέβη πέντε εκατομμύρια, λέει πολλά. Με την ευκαιρία, για το πρώτο σχέδιο του ΥΕΝ ηλικία 90, πολλοί έμειναν κακές αναμνήσεις. Αλλά σύμφωνα με την εκδοχή της ταινίας "PiraMMMida", το έργο χρεοκόπησε, και ήταν εσκεμμένα σπασμένα από τις δημόσιες αρχές, σε κάποιο σημείο διαπίστωσε ότι το MMM είναι να στραφεί κατά ένα τέταρτο της χώρας μετρητά. Και κατηγόρησε την εταιρεία της φοροδιαφυγής Mavrodi για ένα αστρονομικό ποσό. Μετά από αυτό ήταν μια ποινική υπόθεση. MMM χρήματα που λαμβάνονται από το φορτηγά. Οι καταθέτες ήταν πρόθυμοι να κατέβουν στους δρόμους. Ωστόσο, ο οικοδόμος της "πυραμίδας" απέφυγε να είναι σε θέση να οδηγήσει την «επανάσταση».

Το παρόν έργο κατασκευάστηκε στην απουσία οποιασδήποτε νομικής οντότητας. Mavrodi MMM είναι το μόνο πρόσωπο το 2011. Στην πραγματικότητα, στη συντριπτική του Ταμείου Αμοιβαίας Βοήθειας κάποιοι άνθρωποι βοηθούν οικονομικά τους άλλους. Και όμως καμία γνωστή περίπτωση σε κάποιον «εξαπάτησε». Σημαντικά ποσοστά (από 20% έως 75% ανά μήνα), όπως ισχυρίστηκε, και Mavrodi, και καταβάλλονται στους συμμετέχοντες του συστήματος. Παράλληλα, πολλοί οικονομικοί εμπειρογνώμονες θεωρούν ότι δεν είναι για πολύ. Και μια φορά το σύστημα φαίνεται να συντριβή. Ποιος έχει δίκιο;
Για την ενημέρωσή σας:
Στη δεκαετία του '90 ο αριθμός των συμμετεχόντων στο ΜΜΜ  για το έτος της "πυραμίδας" έχει φτάσει σε 15 εκατομμύρια. Κατά τη γνώμη του Mavrodi, MMM εταιρεία σκόπιμα καταστραφεί από τις αρμόδιες κυβερνητικές αρχές: «Σε μια ποινική υπόθεση, υπάρχουν αναφορές των διοικητών στον Πρόεδρο Γιέλτσιν, όπως ακριβώς είναι» λειτουργία από την κατάρρευση των ΜΜΜ "
Οποιος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου