Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Έχεις κάνει εγγραφή στο ΜΜΜ-2011?Πως μπαίνεις στο προσωπικό Σου γραφείο))))


Καλησπέρα παιδιά ! Είμαι Γιάροσλαβ Μαγιέβσκι ,και θα γράψω μερικά άρθρα για αυτούς που έχουνε δήλωση εγγραφή στο σαΐτ  www.i-mmm.com/gr και μπορεί να έχουνε κάποιες δυσκολίες για να μπούνε στο προσωπικό τους γραφείο. Από την στιγμή που δηλώσατε ενδιαφέρον για συμμετοχή στο σύστημα Μ-2011 και περνάω τα στοιχεία Σας   που δώσατε, το  ε-μαιλ , τηλέφωνο και όνομα επίθετο , Εσείς αποκτάτε το προσωπικό Σας γραφείο στο Σύστημα ΜΜΜ-2011 και εμένα .......)))))
,για την πρώτη φάση , τον επικεφαλή Σας. Μετά,  με την εξέλιξη μας ,  θα θέλει κάποιος να γίνει επικεφαλής μιας ομάδας ανθρώπων , φυλών κλπ. Θα του δοθεί αυτή η ευκαιρία .Για την ώρα όμως , πρέπει να μπούμε στο προσωπικό μας χώρο και να δούμε τι γίνετε))))
Ανοίγετε το σαΐτα  www.i-mmm.com/gr  και , πατώντας «ΕΙΣΟΔΟΣ» μπροστά Σας και  βλέπετε αυτήν την εικόνα
Στο πεδίο λογιν (ε-μαιλ) γράφετε το ε-μαιλ ,το οποίο δηλώσατε κατά την εγγραφή . Στο παρακάτω πεδίο «password» πρέπει να μπει κωδικός  τον οποίο δεν το γνωρίζετε ακόμη. Για να το μάθετε όμως , πατάτε το κουμπί «RECEIVE the PASSWORD» και ο μυστικός κωδικός θα Σας εστάλη στο εμειλ Σας. Ανοίγετε το ε-μαιλ και αντιγράφοντας το , το τοποθετείτε στο 2ρο πεδίο «PASSWORD» και πατάτε το κουμπί «ACCOUNT ACCESS» .Τέλος , μπήκατε στο προσωπικό σας γραφείο και βλέπετε όλους τους συμμετέχοντες της «δεκάδας» Σας .Αυτό φαίνεται έτσι.
Εκεί έχετε 6 καρτέλες.
1τη –Συμμέτοχοι ανοίγει εικόνα συμμετεχόντων της 10 ας Σας με τα στοιχειά τους
2ρη – Μηνύματα που βλέπετε τα εσωτερικά μηνύματα μετάξι Σας η με τον αμέσως ανώτερο Σας
3τη- Τα Πορτοφόλια Σας. Βλέπετε τι ΜΑΥΡΟ-ευρώ η ΜΑΥΡΟ-$ έχετε αγοράσει από το σύστημα , κάνοντας  κατάθεση χρημάτων η στον ειδικό Σας λογαριασμό η στο λογαριασμό της 10δας.
4τη –Είναι το Λαχείο κάθε παρασκευή η ώρα 8 της Μόσχας ,γίνετε κλήρωση τυχερών αριθμών και σειρών . Εδώ βλέπετε τους αριθμούς και σειρές που έχετε Εσείς και τους κανόνες κλήρωσης.
5τη – Επιπρόσθετα είναι καρτέλα που συμπληρώνετε Εσείς  το ΡΕΦΕΡΕΡ Σας (εμαιλ αυτόν που Σας εφερε στο σύστημα) Χωρά πολύ .Εάν θέλετε να λάβετε τα δωρεάν 15της εγγραφής ,στο πεδίο «card number» γράφετε έναν αριθμό λογαριασμού  στο όνομα Σας , για να μπορεί να σταλεί το δώρο προσωπικά σε Σας.
Εάν δεν θέλετε να δηλώσετε το λογαριασμό ,τα 15€ δεν θα μπορέσουνε να δοθούνε σε Σας. Επίσης εκεί βρίσκονται  και  δυο πεδία για αλλαγή του μυστικού κωδικού , να είναι της προτίμησης Σας.
Αυτά , ότι αφορά τα προσωπικά γραφεία))))))) Εάν υπάρχουνε ερωτήσεις είμαι στη διάθεση Σας στο eolos43@gmail.com   skype : eolos11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου